Prenovljene vsebine spletnega sklopa “Vse o pokojninah”

Rezultati raziskav, ki ju je izvedla Kapitalska družba v sodelovanju s Centrom za socialno psihologijo (FDV) in Mediano ter v sodelovanju z Inštitutom za management in organizacijo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, sta pokazali, da je poznavanje Slovenskega pokojninskega sistema in s tem tudi dodatnega pokojninskega zavarovanja pri prebivalstvu Republike Slovenije na dokaj nizki ravni. Zato smo se odločili, da pomembne informacije, povezane s to tematiko zberemo na enem mestu.

V začetku meseca marca smo se zato lotili prenove spletnega sklopa »Vse o pokojninah«, kjer boste našli vse, kar morate vedeti o pokojninskem sistemu, pokojninah in dodatnem pokojninskem zavarovanju.

Poleg strokovnih prispevkov, s katerimi skušamo že dlje časa izobraževati in pripomoči k boljšem poznavanju pokojninske problematike med prebivalstvom, boste od sedaj naprej na spletni strani našli tudi nasvete strokovnjakov in nabor aktualnih člankov, ki obravnavajo omenjeno tematiko.

Ob prenovi spletnega sklopa so se spremenili tudi nekateri url naslovi strani, zato se vsem tistim, ki ste imeli ali še imate stran shranjeno med “priljubljenimi povezavami” opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

Skoči na vsebino