Obvestilo KAD – kontaktni center

PREVENTIVNI UKREPI V KONTAKTNEM CENTRU KAPITALSKE DRUŽBE, D. D.

Spoštovani,

Kapitalska družba, d. d., je zaradi pojava koronavirusa v Sloveniji sprejela določene preventivne ukrepe s katerimi želi omogočiti nemoteno poslovanje in izvajanje poklicnega zavarovanja, hkrati pa prispevati k zmanjšanju možnosti okužbe zaposlenih in strank Kapitalske družbe, d. d.
 
V okviru sprejetih ukrepov želi Kapitalska družba, d. d., zmanjšati oziroma omejiti število osebnih obiskov v klicnem centru Kapitalske družbe, d. d., in s tem namenom prosi vse morebitne obiskovalce, da urejajo zadeve v zvezi s poklicnim zavarovanjem po telefonu, pošti ali elektronski pošti in se tako izogibajo nepotrebnim osebnim obiskom kontaktnega centra.
 
Stranke, ki kljub vsemu ocenijo, da je obisk v kontaktnem centru nujen, vljudno prosimo, da upoštevajo spodaj navedene ukrepe:

 

  • V klicnem centru se lahko istočasno nahajajo največ tri (3) stranke.
  • Upoštevanje priporočene razdalje 1,5 metra oddaljenosti med osebami.
  • V primeru simptomov bolezni, naj stranke ne vstopajo v zaprte prostore. Zaposleni imajo pravico, da take stranke odslovijo brez obravnave.

 

Za morebitne nevšečnosti se vsem strankam opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje in dosledno upoštevanje priporočil.

Kapitalska družba, d. d.

 

Skoči na vsebino