Obvestilo KAD – kontaktni center

PREVENTIVNI UKREPI V KONTAKTNEM CENTRU KAPITALSKE DRUŽBE, D. D.

Spoštovani,

Kapitalska družba, d. d., je zaradi pojava koronavirusa v Sloveniji sprejela določene preventivne ukrepe s katerimi želi omogočiti nemoteno poslovanje in izvajanje poklicnega zavarovanja, hkrati pa prispevati k zmanjšanju možnosti okužbe zaposlenih in strank Kapitalske družbe, d. d.
 
V okviru sprejetih ukrepov želi Kapitalska družba, d. d., zmanjšati oziroma omejiti število osebnih obiskov v klicnem centru Kapitalske družbe, d. d., in s tem namenom prosi vse morebitne obiskovalce, da urejajo zadeve v zvezi s poklicnim zavarovanjem po telefonu, pošti ali elektronski pošti in se tako izogibajo nepotrebnim osebnim obiskom kontaktnega centra.
 
Stranke, ki kljub vsemu ocenijo, da je obisk v kontaktnem centru nujen, vljudno prosimo, da upoštevajo spodaj navedene ukrepe:

 

  • V klicnem centru se lahko istočasno nahajajo največ tri (3) stranke.
  • Upoštevanje priporočene razdalje 1,5 metra oddaljenosti med osebami.
  • V primeru simptomov bolezni, naj stranke ne vstopajo v zaprte prostore. Zaposleni imajo pravico, da take stranke odslovijo brez obravnave.

 

Za morebitne nevšečnosti se vsem strankam opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje in dosledno upoštevanje priporočil.

Kapitalska družba, d. d.