Obvestilo o objavi nove različice programa KaD.Net 2.0.0

V Kapitalski družbi, d.d. se trudimo, da bi vam s pomočjo sodobne elektronske podpore pri izmenjavi podatkov prek našega spletnega mesta KaD.Net omogočili hitro in enostavno pripravo podatkov o članih in vplačanih premijah. Zato smo pripravili novo različico aplikacije KaD.Net z oznako 2.0.0, ki jo bomo 29.7.2005 po 16 uri namestili na produkcijsko okolje.

Nova različica je namenjena vsem, ki s pomočjo KaD.Net mesečno pripravljate podatke in oddajate datoteke. Izboljšave v novi različici KaD.Neta so prilagojene predvsem novemu Navodilu o rokih, obliki in načinu posredovanja podatkov ter o načinu določitve premij (v nadaljevanju Navodilo), ki stopijo v veljavo 1. avgusta 2005. Bistvene spremembe in dopolnitve spletne aplikacije KaD.Net se nanašajo prav na spremenjena in dopolnjena Navodila ter na spremenjene strukture datotek, ki so bile objavljene v Uradnem listu RS, št. 67 z dne 15. 07. 2005, kot priloga Navodilom (Priloga št. 1: Opis strukture izmenjalnih datotek ).

Spletna aplikacija KaD.Net bo še vedno, ne glede na spremembe strukture datotek, podpirala predhodno, staro obliko datotek. Sprememba v strukturi datotek se nanaša na neobvezno dodano polje v naslovni vrstici (šifra proračunskega uporabnika) in dva neobvezna polja v datoteki tipa 7 – matični podatki individualnih članov (polno zaposlen in vzrok zavrnitve).

Bistvene spremembe in dopolnitve v novih Navodilih so: način dostave podatkov, ukinitev dostopa do spletne aplikacije z uporabo uporabniškega imena in gesla ter na spremembe roka za popravek napake pri vplačilu premij članom Zaprti vzajemni pokojninski sklad za javne uslužbence (ZVPSJU).

V primeru, da potrebujete dodatne pojasnila in informacije o posamezni funkcionalnosti aplikacije, smo vam na voljo na naši brezplačni telefonski številki 080 23 45 vsak delovni dan med 9. in 14. uro.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

Kapitalska družba, d.d.

Ljubljana, 29. 7. 2005

Skoči na vsebino